Uw advocaat in Leeuwarden en regio

Echtscheiding, ontslag of een huurconflict. Iedereen kan een keer te maken krijgen met een juridisch conflict en dat is niet leuk. Het heeft vaak een diepe impact op het leven en goede hulp is dan van onschatbare waarde. Sommige problemen zijn eenvoudig op te lossen, bijvoorbeeld met familie of vrienden. Maar lastige zaken vragen deskundig advies en dan komt de advocaat in beeld.

Het is de taak van een advocaat om in een vroeg stadium te proberen de gemoederen te sussen. Hoe sneller een advocaat zich mengt in een conflict, hoe groter de kans is dat het geen langslepende en dure aangelegenheid wordt. Vaak is een brief of telefoontje van de advocaat al genoeg om tot een snelle oplossing te komen.

Wacht niet te lang met contact zoeken met ons advocatenkantoor. Hoe sneller er juridische hulp is, hoe sneller het geschil kan worden opgelost en de schade mogelijk beperkt wordt. Neem vandaag nog contact met ons op via onze contactpagina.

Met ruim 35 jaar ervaring als advocaat is Bert de Boer een van de bekendste advocaten van Friesland

Rechtsgebieden

Advocatenkantoor H.A. de Boer kan u juridisch bijstaan bij de volgende rechtsgebieden

Beslagrecht en Executierecht

Bent u geconfronteerd met een beslaglegging of bent u schuldeiser en wilt u een beslag leggen op vermogen van een ander? Bel ons voor advies.

Lees verder

Incasso

Wordt er op uw aanmaning niet gereageerd? Bent u het niet eens met een betalingsregeling? Profiteer van de optimale juridische ondersteuning bij uw incasso’s.

Lees verder

Ondernemings- recht

Ons advocatenkantoor kan u op alle vlakken van het ondernemingsrecht bijstaan in zowel een adviserende als een juridische rol.

Lees verder

Verbintenissen- recht

Uw zaak is onze zorg. Ons kantoor is direct betrokken bij uw zaak en samen met u maken wij een plan om te bereiken wat u bereiken wilt in de zaak.

Lees verder

Sociaal zekerheidsrecht en Arbeidsrecht

Bent u een werkgever of een werknemer met een (dreigend) juridisch probleem en wilt u juridisch advies inwinnen?

Lees verder

Strafrecht

Het strafrecht is complex. Met de juiste advocaat kunt u het juridische gevecht aan. Een advocaat met veel kennis en ervaring in de arm nemen is het halve werk.

Lees verder

"Meester de Boer is als persoon zeer toegankelijk en het advocatenkantoor is laagdrempelig.
Moeilijke termen worden vermeden en dat is erg fijn bij juridische procedures." - aldus een tevreden klant

Het zijn slechts enkele rechtsgebieden die genoemd zijn: beslagrecht, executierecht, incasso, ondernemingsrecht, verbintenissenrecht, sociaal zekerheidsrecht, arbeidsrecht, strafrecht.

Het Nederlandse recht omvat veel verschillende rechtsgebieden. Informeer bij ons kantoor naar de mogelijkheden, want geen twee zaken zijn gelijk.

Samen kijken we naar de juridische mogelijkheden van uw geschil.

leeuwarden advocaat


Advocaat H.A. de Boer Leeuwarden
Voorstreek 103
8911 JM Leeuwarden, Friesland
Telefoon:+31582023038

Contact

Hebt u een geschil met een persoon, bedrijf of instelling?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.