Incasso

Iedere ondernemer komt vroeg of laat met incasso in aanraking door een niet betalende klant. Op aanmaningen wordt niet gereageerd. Er worden continu uitvluchten gezocht door de crediteur. Er is elke keer weer een andere reden. Ondertussen gaat uw bedrijf door met belangrijkere werkzaamheden en niet betalende crediteuren kosten veel tijd en moeite.

Kost het meer tijd en geld dan het oplevert? Bent u liever bezig met uw bedrijf dan met niet betalende crediteuren? Besteed de incassoprocedure dan uit aan advocatenkantoor H.A. de Boer, vul het contactformulier in met een korte omschrijving van uw probleem. Ja, ik wil contact!

Incasso

Het incassorecht ziet op alle zaken omtrent geldvorderingen. Hierbij kunt u denken aan het innen van geldvorderingen, incassokosten, betalingstermijnen of in het geval u het niet eens bent met de hoogte van een geldvordering.

In vergelijking met een incassobureau kan een advocaat u gerichter adviseren en begeleiden. Door de enorme juridische bagage van een advocaat, in combinatie met de ervaring met vergelijkbare zaken uit het verleden is een advocaat een uitstekende keuze om een procedure op te starten. Een advocaat is met name zinvol bij:

  1. Grotere vorderingen,
  2. Betwiste vorderingen,
  3. Gecompliceerde vorderingen.

Vervolgstappen Incasso

Profiteer van de optimale juridische ondersteuning bij uw incasso’s. Advocatenkantoor H.A. de Boer kan u in heldere taal uw rechten en plichten uitleggen en een uitstekend advies geven over welk (juridisch) pad u het beste kunt doorlopen. Ons kantoor is laagdrempelig en uw belang staat altijd voorop. Samen komen wij uit uw probleem.

Vul het formulier in voor meer informatie of om een verkennend gesprek in te plannen.